Home 2

Shiko te gjitha View All

Dosti Barber Shop

07581 076238

34 Westbury Ave, London N22 6RS, UK

Dosti Barber Shop 34 Westbury Ave, London N22 6RS (Two minutes walk from Turnpike Lane Station) Tel: 07581 076238 ose 85 Green Lanes Palmers Green, London N13… Read more…

Maslen Motors

Tel: 02085 390 033

Nëse kërkoni të blini një makinë kualitative kaloni nga Maslen Motors If you are looking for quality cars in East London, unbelievable after sales in Essex, you… Read more…

Jana’s Royale Cleaning Services Mob: 078 4666 4555 Email: janasroyalecleaningservices@gmail.com Web: www.janasroyalecleaningservices.co.uk/ We offer: Domestic Cleaning Oven Cleaning Office Cleaning After Builders Cleaning End Of Tenancy Cleaning… Read more…

BONI Technology LTD

07404597333

Ju keni nje biznes por akoma nuk keni nje website? Ose keni nje website por nuk eshte e ndertuar ne menyre profesionale? Nese pergjigjia eshte PO dhe… Read more…

Flori Construction Ltd

Tel: 0208 914 7883 Mob: 07882 923621

Tel: 0208 914 7883 Mob: 07882 923621 www.floriconstructionltd.com info@floriconstructionltd.com Flori Construction Ltd has grown rapidly to become a well-established full-service construction and property development company based in London.… Read more…

LUK SCAFFOLDING

Tel: 0207 8594 631 M: 0744 9977 831

www.lukscaffolding.co.uk lukscaffolding@gmail.com Tel: 0207 8594 631 M: 0744 9977 831 WELCOME TO LUK SCAFFOLDING LTD! Passionate about scaffolding COMMERCIAL, INDUSTRIAL & RESIDENTIAL SCAFFOLDING LONDON Bespoke Access Solutions… Read more…

G Marko

07932554054

London, UK

Services Extensions Loft Conversions Roofing Bathrooms Tiling Patios Painting & Decorator Jemi krenare që ne vitin 2015 kompania jonë ka fituar çmimin e parë “London Authority Building… Read more…

Next Furniture Ltd

Tel: 020 8992 2300 Tel: 02087497606

121-123 The Vale, London W3 7RQ, UK

Next Furniture Ltd & Next Kitchen Tech 121-123 The Vale, London, W3 7RQ Tel: 020 8992 2300 nextfurniture@hotmail.com www.nextfurnitureonline.com Next Kitchen Tech sales@nextkitchentech.com www.nextkichentech.com Tel: 02087497606 Read more…

Kontaktoni 24/7 ne gjuhen shqipe Dimitrin Tel: 07538795000 547 -549, Green Lane, Goodmayes IG3 9RJ Emigracion Ne mund të ofrojmë ndihmë në të gjitha fushat e Ligjit… Read more…

School of Advanced Learning

Tel: 0203 105 8109 Mob (Text only) 07897144358

93 - 101 Greenfield Road London E1 1EJ

School of Advanced Learning 93 – 101 Greenfield Road London E1 1EJ Tel: 0203 105 8109 www.salearning.eu Email : info@salearning.eu Read more…

SAM Scaffolding

T:020 3633 5953 M:078 2388 8212

Web: www.samscaffolding.co.uk Email: info@samscaffolding.co.uk T:020 3633 5953 M:078 2388 8212 Read more…

 • Skender Zogu, një jetë në shërbim të kombit
  by TheAlbanian.co.uk on January 13, 2019 at 2:42 pm

  Nga ELONA ZHANA Ai ka lindur djalë Princi dhe ishte i destinuar të jetojë një jetë pallati me të gjitha privilegjet që shkojnë më statutin, por kjo trashëgimi e bëri pikësëpari të njihte jetën në emigrim. Ende foshnjë humbi të ëmën, biologjike siç thekson ai, dhe pak vite më pas edhe të jahtin. Udhëtoi shumë, […]

 • Skender Perpepaj, modeli i mërgimtarit që nuk harron vendlindjen
  by TheAlbanian.co.uk on October 29, 2018 at 11:04 am

  Ishte më shumë se një ëndërr që mbase ishte e ngjizur qe në fëmijëri. Një ëndërr që përsëritej herë pas here nëpër bisedat mes njerëzve të Nikaj-Merturit, aty ku marrin zanafillën shumë nga legjendat shqiptare, aty ku bukuria mbetet magjepsëse në çdo kohë në çdo stinë. Mbase duhej një iniciativë dhe një garanci që po […]

 • Aldi Çeli: “Edukimi është pasaporta e suksesit”
  by TheAlbanian.co.uk on April 2, 2018 at 11:33 am

  Nga Miranda Keqaj Bileta që fitoi si nxënësi më i mirë, gjatë kohës që studionte në Universitetin La Sapienza, në Itali, e çoi atë një fundjavë me pushime në Britani. Mbase as ai nuk e besonte që ajo fundjavë nuk do të kishte fund, madje do të ishte veçse fillimi i një udhëtimi që do […]

 • Bujar Bajraktari: “Sfidat të sigurojnë suksesin”
  by TheAlbanian.co.uk on April 2, 2018 at 11:03 am

  Nga Marsilda Ceku U ndie i zhgënjyer. Nuk ishte klima londineze që pamundësoi qartësinë e vizionit të skicuar në mendjen e tij, se sa kaosi i përgjithshëm në te cilën u gjend . Rikthimi dukej rrugë e vetme dhe ishte çështje kohe vendimi që duhej marrë . Ishte një sugjerim nga i vëllai, që i […]

 • Ermal Krutani, kur pronarin e bën partner biznesi
  by TheAlbanian.co.uk on November 29, 2017 at 1:22 pm

  Miranda Keqaj Nuk janë të pakta momentet kur dallgëzimet e valëve të detit pranë shtëpisë së tij i ngacmojnë kujtesën. Ishin momentet kur përqafimi me vdekjen ndahej në pak minuta, kur filli mes jetë-vdekjes sa vinte dhe behej më i padukshëm dhe vetëm një dritë e zbehtë shprese i mbante duke frymuar emigrantët shqiptarë që […]