Fast Food commercial equipment

Tel:02037940743 Mob: 07830347800

Eksperience afersisht 20 vjecare ne industrine e fast food.
Kryesisht paisjet per chicken shop and kebab&grill shops.
Emrat me te njohur te paisjeve industriale si Henny Penny, Pitco, Lincat, Archway, Gurden te reja dhe te perdorura, por gjthashtu pjese kembimi per shumicen e ketyre paisjeve

Address: 30 Goresbrook road Dagenham RM9 6UR
Kontaktoni Enis Morina
Tel:02037940743 Mob: 07830347800
Email: eall4kitchen@yahoo.com
Facebook: Allcommertial Enis
Opening time Monday – Saturday 9-5pm
eBay shop: eall4kitchen16 100% feed back

Visited 24 times, 2 Visits today

Related Listings

Shitje-Blerje

07835354789

Turnpike Lane Station, Green Lanes, London, UK

Deshironi te blini shtepi? Doni te merrni apo te jepni shtepi me qera ? Për çmimet më të mira në treg Kontaktoni Ismetin Mob: 07835354789 me nje…Read more…

Pentagon Security

Tel: 020 7474 3100 Mobile 077 0206 1434 24/7

Our Services Pentagon Security provides quality, accountable and very professional Security Services. Please consider us in need of any of the following services.Read more…