kreu

Shiko te gjitha View All

Flori Construction Ltd

Tel: 0208 914 7883 Mob: 07882 923621

Tel: 0208 914 7883 Mob: 07882 923621 www.floriconstructionltd.com info@floriconstructionltd.com Flori Construction Ltd has grown rapidly to become a well-established full-service construction and property development company based in London.… Read more…

LUK SCAFFOLDING

Tel: 0207 8594 631 M: 0744 9977 831

www.lukscaffolding.co.uk lukscaffolding@gmail.com Tel: 0207 8594 631 M: 0744 9977 831 WELCOME TO LUK SCAFFOLDING LTD! Passionate about scaffolding COMMERCIAL, INDUSTRIAL & RESIDENTIAL SCAFFOLDING LONDON Bespoke Access Solutions… Read more…

G Marko

07932554054

London, UK

Services Extensions Loft Conversions Roofing Bathrooms Tiling Patios Painting & Decorator Jemi krenare që ne vitin 2015 kompania jonë ka fituar çmimin e parë “London Authority Building… Read more…

Next Furniture Ltd

Tel: 020 8992 2300 Tel: 02087497606

121-123 The Vale, London W3 7RQ, UK

Next Furniture Ltd & Next Kitchen Tech 121-123 The Vale, London, W3 7RQ Tel: 020 8992 2300 nextfurniture@hotmail.com www.nextfurnitureonline.com Next Kitchen Tech sales@nextkitchentech.com www.nextkichentech.com Tel: 02087497606 Read more…

Kontaktoni 24/7 ne gjuhen shqipe Dimitrin Tel: 07538795000 547 -549, Green Lane, Goodmayes IG3 9RJ Emigracion Ne mund të ofrojmë ndihmë në të gjitha fushat e Ligjit… Read more…

School of Advanced Learning

Tel: 0203 105 8109 Mob (Text only) 07897144358

93 - 101 Greenfield Road London E1 1EJ

School of Advanced Learning 93 – 101 Greenfield Road London E1 1EJ Tel: 0203 105 8109 www.salearning.eu Email : info@salearning.eu Read more…

SAM Scaffolding

T:020 3633 5953 M:078 2388 8212

Web: www.samscaffolding.co.uk Email: info@samscaffolding.co.uk T:020 3633 5953 M:078 2388 8212 Read more…

BM BUILDERS & DECORATORS

Tel:07478 635930 Tel:07721 376398

BM BUILDERS & DECORATORS www.bmbuildersuk.com benpalmark@hotmail.com Tel:07478 635930 Tel:07721 376398 Painting & decoration Over 20 years’ experience BM BUILDERS & DECORATORS provide a High quality work We use… Read more…

URIM&K Brickwork

Tel: 07557 944893

Tel:07557 944893 urimkbrickwork@gmail.com Services New Builds, Block work, Garden walls, House Extension, Re-pointing, Industrial & commercial, Paving & Landscaping Read more…

Kola Builders

Tel 07472346515

Services Painting & Decorating Wallpapering Wall Tiling Repairs To Plasterwork Repairs To Carpentry Quality Workmanship Professional Standards Of Finish call us today for a free quote Tel… Read more…

Future Home

Tel:0207 018 7080

2 Courtney Road, Wembley London, HA9 7ND

Worktops & Islands Cupboards & Storage Kitchen Dressers Coffee & Side Tables Worktops & Islands Cupboards & Storage Kitchen Dressers Coffee & Side Tables Bespoke Shelving &… Read more…

 • Skender Perpepaj, modeli i mërgimtarit që nuk harron vendlindjen
  by TheAlbanian.co.uk on October 29, 2018 at 11:04 am

  Ishte më shumë se një ëndërr që mbase ishte e ngjizur qe në fëmijëri. Një ëndërr që përsëritej herë pas here nëpër bisedat mes njerëzve të Nikaj-Merturit, aty ku marrin zanafillën shumë nga legjendat shqiptare, aty ku bukuria mbetet magjepsëse në çdo kohë në çdo stinë. Mbase duhej një iniciativë dhe një garanci që po […]

 • Aldi Çeli: “Edukimi është pasaporta e suksesit”
  by TheAlbanian.co.uk on April 2, 2018 at 11:33 am

  Nga Miranda Keqaj Bileta që fitoi si nxënësi më i mirë, gjatë kohës që studionte në Universitetin La Sapienza, në Itali, e çoi atë një fundjavë me pushime në Britani. Mbase as ai nuk e besonte që ajo fundjavë nuk do të kishte fund, madje do të ishte veçse fillimi i një udhëtimi që do […]

 • Bujar Bajraktari: “Sfidat të sigurojnë suksesin”
  by TheAlbanian.co.uk on April 2, 2018 at 11:03 am

  Nga Marsilda Ceku U ndie i zhgënjyer. Nuk ishte klima londineze që pamundësoi qartësinë e vizionit të skicuar në mendjen e tij, se sa kaosi i përgjithshëm në te cilën u gjend . Rikthimi dukej rrugë e vetme dhe ishte çështje kohe vendimi që duhej marrë . Ishte një sugjerim nga i vëllai, që i […]

 • Ermal Krutani, kur pronarin e bën partner biznesi
  by TheAlbanian.co.uk on November 29, 2017 at 1:22 pm

  Miranda Keqaj Nuk janë të pakta momentet kur dallgëzimet e valëve të detit pranë shtëpisë së tij i ngacmojnë kujtesën. Ishin momentet kur përqafimi me vdekjen ndahej në pak minuta, kur filli mes jetë-vdekjes sa vinte dhe behej më i padukshëm dhe vetëm një dritë e zbehtë shprese i mbante duke frymuar emigrantët shqiptarë që […]

 • Bledar Meti: Të jesh vetvetja në Home Office
  by TheAlbanian.co.uk on October 28, 2017 at 9:47 am

  Angazhimi në Organizmat e ndryshëm studentor bëri që ai  të shihej ndryshe nga studentët e tjerë. Duket se kishte ndonjë përparësi që nuk e besonte që do të bëhej shtysë për të ndryshuar shymë gjëra në jetën e tij. Njohja e mirë e gjuhës angleze ishte shkaku që ra në kontakt me një organzatë të […]