Bar & Restorante

020 8858 4510

23 Entertainment Avenue, London, SE10 0DY

Awaken your oriental senses with a huge variety of all-you-can eat buffet , ranging from Sweet and Sour Chicken to Teppanyaki.Read more…

020 8889 4324

34 Green Lanes, London N13 6HT, UK

Per te gjitha festat tuaja, *Ditelindje *Fejesa, *Dasma dhe cdo lloj feste qe te keni Ne kujdesimi per ju, jo vetem per torten sipas kerkeses suaj por…Read more…

02083412747 | 07426806102

649 Green Lanes, Harringay, London N8 0QY, UK

-Kuzhinë tradicionale shqiptare -Çmime teper konkuruese -Free Smoking Area -Te gjitha ndeshjet LIVE Ambient fantastik per te gjitha festat tuaja; ditelindje, fejesa, martesa Na vizitoni dhe nuk…Read more…