Allied Law Chambers Solicitors

Tel: 07538795000

Kontaktoni 24/7 ne gjuhen shqipe
Dimitrin Tel: 07538795000
547 -549, Green Lane,
Goodmayes IG3 9RJ

Emigracion

Ne mund të ofrojmë ndihmë në të gjitha fushat e Ligjit për Emigracionin duke përfshirë:

• Bashkim familjar
• Aplikime për të afërmit apo ata nën përkujdesje
• Aplikime të bazuara në të drejtat e njeriut •Martesa ose marredhenie me Evropiane oseBritanike
•Aplikime per viza nga 6 muaj-10 vjet
•Aplikime per qendrime te gjata (ILR)
•PBS – TIER 1, TIER 2, TIER 4
• Aplikime për viza Studentore
• Aplikime për Investitorë • Dëbim etj

Krime

Ekspertët tanë ju ndihmojnë në këto çështje, duke përfshirë vepra
penale, vrasje, sulme, mashtrime, POCA, vepra seksuale, pastrim parash etj

Lëndim personal
Personal injury
Nëse keni vuajtur një dëmtim ose sëmundje personale në vendin e punës, avokatët tanë të ekspertëve për lëndime personale mund t’ju japin ndihmën që ju nevojitet. Ju mund të mbështeteni tek ne që ne do të bëjmë gjithçka të mundshme për të mbrojtur interesat tuaja më të mira dhe për të arritur një rezultat pozitiv për ju dhe familjen tuaj

Shitje-Blerje-qera

Ne jemi të specializuar në të gjitha fushat e conveyancing, duke përfshirë:
• Shitjet dhe blerjet rezidenciale
• Blej për qera
• Ri-hipotekat
• Ndërtimi i rindertimet
• Blerjet e përbashkëta të kapitalit
• Transferet e kapitalit
• Zgjatjet e qirasë
• Blerja e Interesit

Visited 76 times, 1 Visits today

Related Listings

Haris Ali Solicitors

TEL: 0207 604 3572 ose 020 8570 7300

1st Floor , 157 Kilburn High Road KILBURN London NW6 7HU

Nese ju duhet ndihme per çeshtjet e emigracionit  Konsultimet falas Per me shume info kontaktoni Edijen Mob: 07825 634 584 Ne jemi specialistë të imigracionit që jemi… Read more…

METRO IMMIGRATION

Television House, Ruislip HA4, UK

Metro Immigration offers expert legal services in all the following aspects of the UK Immigration law: -EEA Citizen Family Members -Relationship, Marriage and Fiancé(e) -Human Rights and… Read more…