Coffee Talks

34 london road Barking London, Ig11 8AG

Tel: 07779 643821

Nese deshironi te shijoni nje kafe te qete, vizitoni
Coffee Talks ku shijet tuaja do të perputhen me ambienten
teper komod.
Ketu mund te shijoni edhe specialitete te spikatura
te kuzhines.

Ejani na vizitoni
Nuk do te zgenjeheni!
(3 minuta nga stacioni i trenit Barking)

Visited 141 times, 1 Visits today

Related Listings

TASTE OF CYPRUS

020 8889 4324

34 Green Lanes, London N13 6HT, UK

Per te gjitha festat tuaja, *Ditelindje *Fejesa, *Dasma dhe cdo lloj feste qe te keni Ne kujdesimi per ju, jo vetem per torten sipas kerkeses suaj por… Read more…

Alpe Water Margin

020 8858 4510

23 Entertainment Avenue, London, SE10 0DY

Awaken your oriental senses with a huge variety of all-you-can eat buffet , ranging from Sweet and Sour Chicken to Teppanyaki. Read more…

BARDHOSHI BAR RESTORANT

02083412747 | 07426806102

649 Green Lanes, Harringay, London N8 0QY, UK

-Kuzhinë tradicionale shqiptare -Çmime teper konkuruese -Free Smoking Area -Te gjitha ndeshjet LIVE Ambient fantastik per te gjitha festat tuaja; ditelindje, fejesa, martesa Na vizitoni dhe nuk… Read more…