Freedom 2 Stay

146 Hagley Road, Birmingham B16 9NX, UK

T: 0121 454 6789 M: 0777 444 7607

http://www.freedom2stay.org

• Ne Angli dhe pa dokumente?
• Individ apo me familje?
• I/e pasigurte rreth statusit tuaj?
• Keni frike mos ndaloheni nga emigracioni?
• Nuk mendoni se keni te drejta pasi keni hyre ilegalisht / u ka skaduar viza juaj e qëndrimit?
• Jetoni me vete/ me familje duke paguar çdo gje me shume sakrifica?
• Te pasigurte sesi te aplikoni per vize ketej ?
• Ne dileme per te kompletuar
aplikime/formulare/apo keshillime?
• Trokisni ne deren tone pa frike dhe do gjeni pergjigjet per dilemat tuaja!
• Duke pasur experience dhe 100% sukses, kompania jone tashme e ka bere te mundur te jete prane jush ne kohet ndoshta me te veshtira qe mund te keni kaluar, shume here vetem , pa pune , ne stres dhe depression , madjepa e ditur sesi do e filloni diten ne vazhdim;

Ne punojme me organizata , avokate emigracioni ,
barristersapo organe te tjera qeveritare
dhe jo-qeveritare si:

• Policia ;
• Organizata qe merren me
viktimat e trafikimit / skllaverimit modern/ etj;
• GP ,spitale dhe qendra te tjera te shendetit mendor dhe atij fizik;
• Kolegj/ shkolla/ qendra trajnimi;

NA KONTAKTONI:
BIRMINGHAM (Zyra Qendrore ):
Freedom 2 Stay
Suite 203C, 2ND Floor
146 Hagley Road
Birmingham, B16 9NX

LONDON:
Freedom 2 Stay
C/O Lewis Nedas Law
24, Camden High Street
London NW1 0JH
T: 0121 454 6789
M: 0777 444 7607
E: enquiries@freedom2stay.org

Visited 343 times, 2 Visits today

Related Listings

ARTAN LLABJANI

07810272815

37-41 Bedford Row, London WC1R 4JH, UK

Artan is a highly regarded commercial property lawyer specialising in work including: commercial and residential acquisitions and sales; general property management (i.e. Read more…

Haris Ali Solicitors

TEL: 0207 604 3572 ose 020 8570 7300

1st Floor , 157 Kilburn High Road KILBURN London NW6 7HU

Nese ju duhet ndihme per çeshtjet e emigracionit  Konsultimet falas Per me shume info kontaktoni Edijen Mob: 07825 634 584 Ne jemi specialistë të imigracionit që jemi… Read more…