Haris Ali Solicitors

1st Floor , 157 Kilburn High Road KILBURN London NW6 7HU

TEL: 0207 604 3572 ose 020 8570 7300

http://harisalisolicitors.co.uk

Nese ju duhet ndihme per çeshtjet e emigracionit 
Konsultimet falas
Per me shume info kontaktoni Edijen
Mob: 07825 634 584

Ne jemi specialistë të imigracionit që jemi themeluar që nga viti 2004 dhe jemi të akredituar nga Law Society me shkëlqyeshëm në
Immigration and Family Law.
Ne ofrojmë këshilla të qarta, të besueshme dhe të përballueshme dhe një rekord të jashtëzakonshëm për arritjen e rezultateve të suksesshme për klientët tanë në çështjet e emigracionit, azilit, apo ri-shqyrtimin gjyqësor.
Ne kemi baristerin tonë me mbi 30 vjet eksperiencë, që do të thotë që klientët tanë kanë besim se çështja e tyre menaxhohet dhe prezantohet prej nesh në të gjitha shkallët e gjyqësorit deri në Gjykatën Supreme apo në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut.
Në stafin tonë kemi shqipfolës

Immigration
& Asylum
Human Rights
Trafficking
Overstayers
Detention & Bail
Judicial Review
Appeals

EEA Family Permit
EEA Permanent
Residence
Nationality
Stateless
Indefinite Leave to Remain
Spouse Visas

Family, Criminal and Housing Law

Visited 258 times, 2 Visits today

Related Listings

ARTAN LLABJANI

07810272815

37-41 Bedford Row, London WC1R 4JH, UK

Artan is a highly regarded commercial property lawyer specialising in work including: commercial and residential acquisitions and sales; general property management (i.e. Read more…