Listing

07810272815

37-41 Bedford Row, London WC1R 4JH, UK

Artan is a highly regarded commercial property lawyer specialising in work including: commercial and residential acquisitions and sales; general property management (i.e. granting of leases, lease assignments… Read more »

+44 0207 018 7929

30 Avenons Rd, London E13 8HT, UK

The Albanian newspaper is published in the Albanian language it is a newspaper published twice a month in the UK since 2004 with circulation 20k copies every… Read more »

07729751386

london, united kingdom

Te shkrepesh nje foto do te thote, te ngrish nje moment ne kohe dhe te shpalosesh sa i pasur eshte realiteti pertej shikimit te shkujdesur. Jepuni momenteve… Read more »

020 8889 4324

34 Green Lanes, London N13 6HT, UK

Per te gjitha festat tuaja, *Ditelindje *Fejesa, *Dasma dhe cdo lloj feste qe te keni Ne kujdesimi per ju, jo vetem per torten sipas kerkeses suaj por… Read more »

02083412747 | 07426806102

649 Green Lanes, Harringay, London N8 0QY, UK

-Kuzhinë tradicionale shqiptare -Çmime teper konkuruese -Free Smoking Area -Te gjitha ndeshjet LIVE Ambient fantastik per te gjitha festat tuaja; ditelindje, fejesa, martesa Na vizitoni dhe nuk… Read more »

020 7511 1586

28 Avenons Rd London E13 8HT UK

Shpresa Programme është institucioni më aktiv që prezanton denjësisht komunitetin shqiptar në Mbretërinë e Bashkuar. Është krijuar si kompani në vitin,2003 ku daton dhe marrja e zyrës… Read more »