Zyra Ligjore

TEL: 0207 604 3572 ose 020 8570 7300

1st Floor , 157 Kilburn High Road KILBURN London NW6 7HU

Nese ju duhet ndihme per çeshtjet e emigracionit  Konsultimet falas Per me shume info kontaktoni Edijen Mob: 07825 634 584 Ne jemi specialistë të imigracionit që jemi… Read more…

T: 0121 454 6789 M: 0777 444 7607

146 Hagley Road, Birmingham B16 9NX, UK

• Ne Angli dhe pa dokumente? • Individ apo me familje? • I/e pasigurte rreth statusit tuaj? • Keni frike mos ndaloheni nga emigracioni? • Nuk mendoni… Read more…

Television House, Ruislip HA4, UK

Metro Immigration offers expert legal services in all the following aspects of the UK Immigration law: -EEA Citizen Family Members -Relationship, Marriage and Fiancé(e) -Human Rights and… Read more…

07810272815

37-41 Bedford Row, London WC1R 4JH, UK

Artan is a highly regarded commercial property lawyer specialising in work including: commercial and residential acquisitions and sales; general property management (i.e. Read more…